BREZPLAČNA VČLANITEV

Po registraciji dobite na email: 

člansko številko in PIN kodo za prijavo na uradni spletni strani www.essens.si

navodila za delo

obrazec za osebno včlanitev novih članov

predstavitev Essens-a v slovenskem jeziku

katalog izdelkov v slovenkskem jeziku

Za brezplačno včlanitev izpolnite spodnji obrazec in klinite na “BREZPLAČNA REGISTRACIJA”: 
Polja označena z * so obvezna

ČLANSTVO JE POPOLNOMA BREZ OBVEZNOSTI! 

Kaj pridobite z brezplačnim članstvom v klubu Essens? 

– trajni popust na vse izdelke

– dodatne akcije

– brezplačno podporo

– obvestila o novostih

– nagrade za zvestobo

– priložnost za zaslužek

 

POZOR!

V roku 24h od prejetega izpolnjenega obrazca vas bomo vnesli v sistem kot člana, nato boste imeli priložnost, da takoj naredite svoje prvo naročilo in, da bi posvetili temu več pozornosti, vam kot novo registriranemu članu omogočamo nakup izbranih ESSENS izdelkov s posebnim popustom do 20% na trenutne članske cene. 

Dostavo opravlja kurirsko podjetje GLS, naročila prejeta do 14.00 ure (v ponedeljkih do 12.00) se običajno dostavijo v roku 24 ur.

Stroški poštnine: Pri naročilu v vrednosti za 70 točk in več je poštnina BREZPLAČNA, pri naročilu v vrednosti za 40 točk in več je poštnina 2,20 € in pri naročilu do 40 točk je poštnina 4,50 €.

Prepričani smo, da bo ta ponudba zelo koristna, vendar pa se ne osredotočajte le na cenejše izdelke. Osnova za dober začetek je BESTseller Set, Starter Set in katalogi. Prosimo, imejte to v mislih in jih jim priporočite z vso strastjo, močjo in energijo.

Ne pozabite, ponudba s popustom velja 30 minut po prejetem emailu s podatki o registraciji. 
Ko se prijavite na uradni spletni strani www.essens.si, boste videli seznam cenejših izdelkov, ki jih lahko dodate v košarico v e-trgovini, lahko dodate več izdelkov, in dokončate naročilo. Potrebno je dokončati naročilo v roku 30 minut od registracije, da bi imeli koristi od tega posebnega registracijskega popusta.